Rakentaminen

MinunLOFTin rakennustekniikka on kotimainen innovaatio

MinunLOFTin rakennustekniikalla voidaan rakentaa yksilöllisiä uusloft-koteja, joissa on energiatehokas lämmöneristys isoista ikkunapinnoista ja avarasta kattokorkeudesta huolimatta. Talot suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tehdasvalmistuksen ja teräsrunkorakenteen ansiosta kotisi valmistuu nopeasti. Talomallit koostuvat moduuleista, jotka rakennetaan valvotuissa tehdasolosuhteissa Mikkelissä, Etelä-Savossa. Tehdasvalmistus mahdollistaa tarkan laadunvalvonnan sekä vähentää materiaalikulutusta, sillä rakennusmateriaalit voidaan kierrättää ja käyttää hyödyksi tehokkaammin.

Talomallien runkorakenteen pystytys voidaan toteuttaa nopeasti, sillä teräsrakenteen mittatarkat osat kootaan yhteen pultti- ja hitsausliitoksilla. Keskikokoisen talon perusrakenne voidaan pystyttää jopa alle viikossa. Tehdasvalmistus ei ole riippuvainen sääolosuhteista, jolloin rakennushankkeen aikataulun ja budjetin hallinta on helpompaa. Valmiit moduulit kuljetetaan valmiina elementteinä rakennuskohteeseen.

 

moduulirakentaminen

Seinärakenne

seinärakenneMinunLOFTin moduulien seinärakenteet koostuvat sandwich-kevytelementeistä. Kevytelementit koostuvat polyuretaaniytimestä, jonka molemmin puolin on integroitu pintalevy. Seinärakenteessa on käytetty vain sellaisia materiaaleja, jotka eivät ominaisuuksiltaan ole potentiaalisia kasvualustoja esimerkiksi homeelle tai muille kosteusvaurioille. MinunLOFTin seinärakenne ja talomallien hyvä ilmanvaihtojärjestelmä luovat raikkaan ja puhtaan sisäilman.

Polyuretaani-sandwich-kevytelementeillä on mahdollista luoda parempi, lämmöneristys, energiatehokkaat lämmitysratkaisut ja alhaisempi sähkönkulutus. Takaamme markkinoiden tehokkaimman U-arvon, eli lämmönläpäisykertoimen ruiskutettavalla polyuretaanilla.

Teräsrakenne on kestävä, luja ja turvallinen

Teräs on erittäin kestävä ja luja rakennusmateriaali. MinunLOFT käyttää rakenteissa palosuojattua ja pintakäsiteltyä S 355 terästä. MinunLOFT-talot rakennetaan CE 1090 sertifikaatin mukaisesti. Teräsrunko mallinnetaan 3D-suunnitteluohjelmalla. Tehokas valvonta ja ensiluokkainen laatu ovat ehdoton osa rakentamista.  Asennuksessa ja valmistuksessa OHAS 18001 työturvallisuussertifikaatti takaa turvallisen projektitoteutuksen alusta loppuun.

 

MinunLOFTin taloesitteestä löydät lisää tietoa teräsrakennustekniikasta