MinunLOFT talot

Täysin uusi tapa rakentaa

Kukapa meistä ei haaveilisi korkeasta, avarasta ja tilavasta kodista? Tai että koti olisi muunneltava erilaisten elämäntilanteiden mukana? Juuri sellaisia ovat teräsrakenteiset ja muunneltavat MinunLOFT-moduulikodit.

MinunLOFTin tarina alkoi, kun Maxim Helle rakensi muutamia vuosia sitten tuttavalleen Tukholman lähistölle teräsrunkoisen talon. Maxim on menestyneen teräs- ja hitsausalan yrityksen Hemax Weldingin perustaja ja toimitusjohtaja, ja teräksen käyttöä talonrakentamiseen haluttiin kokeilla. Rakentamisen aikana syntyi ajatus, miksei teräsrakentamista hyödynnetä enemmän? Teräs on lujaa ja kestävää, teräsrunkoinen rakennus oli nopea rakentaa, se olisi erittäin muunneltava ja sillä olisi mahdollista tehdä täysin puhtaan sisäilman talo. Näin Hemax Weldingin kautta syntyi uusi yritys MinunLOFT, jonka talojen teräsrakenteet Hemax Welding valmistaa ja asentaa.

Yleisesti lofteja alkoi syntyä, kun vanhat teollisuustilat haluttiin ottaa käyttöön mahdollisimman pienin kustannuksin. MinunLOFT jatkaa ideaa uudisrakentamisen puolella tuomalla markkinoille täysin uudenlaisen, erittäin kustannus- ja energiatehokkaan asumisratkaisun teräsrakenteisten ajattoman tyylikkäiden loft-talojen muodossa. MinunLOFT-kotien lähtökohtana on, että jokainen koti ja sen asukkaat ovat uniikkeja.

Aina puhdas sisäilma on vain yksi MinunLOFT-talon eduista

Suomen rakennusteollisuus muodostuu suurelta osin puu- ja kivirakentamisesta, jotka tuovat mukanaan hyvin usein vakavia sisäilmaongelmia. MinunLOFT tuo markkinoille uuden innovatiivisen rakennustekniikan, jossa seinärakenteessa käytetään vain sellaisia materiaaleja, jotka eivät ominaisuuksiltaan ole potentiaalisia kasvualustoja esimerkiksi homeelle. Rakennustekniikkamme ansiosta kotisi valmistuu hetkessä kustannustehokkaasti ja sisäilma on aina puhdasta.

Jokaisen huoneen vakiona on vähintään 3 metrin huonekorkeus. Olohuoneessa huonekorkeus voi yltää jopa yli 6 metriin. Mikä parasta, toteuttamisessa on vain mielikuvitus rajana. MinunLOFT-koti on avara, aina asukkaansa näköinen, ensiluokkaisen laadukas, kestävä, terveellinen sekä energiatehokas. ”Kerran loft, aina loft” kuvaa hyvin MinunLOFT-asumista, jossa tilat ovat aina muunneltavissa jo tehdyistä ratkaisuista huolimatta.

MinunLOFT tarjoaa kodin, joka tekee sinulle hyvää.

Lanseeraus Mikkelin Asuntomessuilla 2017

MinunLOFTin pilottikohde messutalo MinunVALO lanseerattiin Mikkelin Asuntomessuilla 2017. MinunLOFTin omistaja ja toimitusjohtaja Maxim Helle on Mikkelistä kotoisin, joten oli mahtavaa tuoda MinunLOFT markkinoille siellä, missä juuret ovat vahvat.

Talotehtaamme tuotanto aloitetaan alkuvuodesta 2018.

 

Avara_2