Tarina

MinunDESIGNin tarina

MinunDESIGNissa yhdistyy intohimo suomalaiseen muotoiluun, käsityöhön ja teräkseen. Tuloksena on uniikkeja ja räätälöityjä mittatilaustuotteita kaikkiin tarpeisiin. Aina juuri sinulle.

Omistajapariskunta Maxim ja Noora-Natalia Helle tarvitsivat alun perin omaan uuteen kotiinsa ruokapöydän, ja päättivät suunnitella ja toteuttaa pöydän itse. Toteutus oli hitsausalan ammattilaiselle Maximille nopeaa, joten myös muita tuotteita tehtiin omaan tarpeeseen.

Vuoden 2017 Mikkelin Asuntomessujen messutalo MinunVALOn myötä MinunDESIGN alkoi toden teolla hahmottua. Messutaloon haluttiin jotain uniikkia ja täydellisesti istuvaa. Suuri osa taloon tulevista huonekaluista ja muista tuotteista päädyttiin valmistamaan itse. Uniikki teräsmuotoilukonsepti alkoi vähitellen löytää muotoaan, ja näin syntyi MinunDESIGN.

Teräksellä on lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Teräs on kaunis materiaali sellaisenaan, mutta helppo yhdistää myös muihin materiaaleihin. Se sointuu kauniisti esimerkiksi puun tai betonin kanssa. Teräs on kestävyydessään omaa luokkaansa, ja aina tyylikäs ja ajaton. MinunDESIGNilta saat takuuvarmasti pitkäikäisen kumppanin.

 

Galleria

Tutustu Asuntomessukohteeseemme

Ota yhteyttä

MinunDESIGN, logo