13.10.2017

MinunLOFTin rakennustekniikalle hyödyllisyysmallioikeus!

Yleinen
MinunLOFTin rakennustekniikalle hyödyllisyysmallioikeus!
Prototyyppi Loft TILAVA

Meillä on loistavia uutisia! MinunLOFTin home- ja kosteusvaurioita ennaltaehkäisevä rakennustekniikka on saanut hyödyllisyysmallioikeuden!

Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt MinunLOFTin toimitusjohtajan Maxim Helteen kehittämälle rakennuskokonaisuudelle hyödyllisyysmallioikeuden. Hyödyllisyysmallioikeudella tarkoitetaan keksinnön suojaa. Keksinnön tulee olla uusi, teollisesti käyttökelpoinen ja innovaatinen. Hyödyllisyysmallioikeuden voi siis saada tekniseen ratkaisuun, jota voidaan käyttää teollisesti.

Olemme todella ylpeitä hyödyllisyyssuojan tuomasta lisäarvosta yritykselle. Tunnelma tiimiläisten kesken on korkealla. Saavutimme yhden tärkeän virstanpylvään matkalla kohti MinunLOFTin tuotannon aloitusta!

Lähetimme aiemmin tällä viikolla medialle julkaisuvapaan lehdistötiedotteen aiheesta. Mikäli olet median edustaja tai bloggaaja, niin kerromme mielellämme rakennustekniikastamme ja yrityksestämme lisää. Lisätietoja saat asiakkuusjohtajaltamme Johanna Vileniltä. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@minunloft.fi.

Mistä hyödyllisyysmallioikeudessa on kysymys?

MinunLOFTin saama hyödyllisyysmallioikeus kohdistuu erityisesti rakentamisessa käytettävään kevytelementtirakenteeseen sekä itse rakennukseen. Tätä kyseistä rakennuskokonaisuutta tullaan hyödyntämään MinunLOFT-talotehtaan ensi vuonna alkavassa tuotannossa.

Rakennuskokonaisuus koostuu seinärakenteen elementeistä yhdistettynä perustuksiin, runkorakenteeseen, pohjarakenteeseen, mahdollisiin välipohjiin ja kattorakenteisiin. Seinärakenteemme taas koostuu polyuretaani kevytelementistä yhdistettynä hyödyllisyysmallin mukaiseen pinta- ja sisäverhoiluun.

Rakenteemme ei sisällä sellaisia orgaanisia aineita, joihin pääsisi muodostumaan rakenteellisia home- tai kosteusvaurioita. Näin myöskään sisäilmaan ei pääse edellä mainituista vaurioista johtuvia epäpuhtauksia. Ratkaisu siis osaltaan mahdollistaa puhtaan sisäilman, mikä on ollut lähtökohtana suunnittelulle.

Tekniikkamme mahdollistaa nopean rakentamisen sekä muunneltavan ja juuri nyt tapetilla olevan puhtaan sisäilman kodin. MinunLOFT-koti on terveellinen ja aina asukkaansa näköinen.

Voit lukea moduulirakentamiseen pohjautuvasta rakennustekniikastamme lisää täältä.

 

 

moduulit_together

kitchen2_people

Prototyyppi Loft ILMAVA

Olemme pian valmiita tekemään ensimmäisiä tarjouksia. Voit jo tutustua talomalliemme prototyyppeihin sivuillamme. Mikäli MinunLOFT-rakentaminen kiinnostaa, niin kuulemme sinusta mielellämme!

Vaikka aikataulu onkin kokonaisuudessaan viivästynyt, niin palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Pian pääsemme jo suunnittelemaan asiakkaillemme räätälöityjä, upeita koteja, jotka todella tekevät hyvää!

Pysy mukana toiminnassamme seuraamalla blogia ja Instagramia sekä tykkäämällä meistä Facebookissa. Uutiskirjeestämme luet ensimmäisten joukossa uusista käänteistä ja tapahtumista.

Rentoa viikonloppua!

 

-Kristiina

Facebooktwittergoogle_plusmail