14.9.2017

Sinusta tai yrityksestäsi MinunLOFTin uusi yhteistyökumppani?

Yhteistyössä / Yleinen
Sinusta tai yrityksestäsi MinunLOFTin uusi yhteistyökumppani?

Pitkästä aikaa blogin äärellä! Hiljaiseloon on toki syynsä. Messujen jälkeinen aika on nimittäin ollut varsin hektistä varsinaista toimintaa käynnistäessä. Uusia talomalleja hiotaan myös jatkossa ja rakennepiirustukset vaativat vielä työstämistä. Talotehdasta valmistellaan ja toimitiloja etsitään ensi vuoden tuotannon käynnistämiseksi. Kiirettä ja touhua riittää siis myös jatkossa.

Tällä blogkirjoituksella haluamme hieman avata prosessimme vaiheita ja kertoa tämän hetkisestä toiminnastamme. Juuri nyt etsimme erityisesti potentiaalisia yhteistyökumppaneita.

Aikataulumme talomallien kokonaisvaltaisesta lanseeramisesta on valitettavasti hieman viivästynyt, mutta protoyypit löytyvät jo nettisivuiltamme. Aloitamme myynnin näiden kolmen talomallin pohjalta.

Talomallien pohjaratkaisujen toimintoja ja huoneiden järjestystä voidaan muokata eri moduulivaihtoehtojen avulla. Myös lisäneliöitä on mahdollista toteuttaa erilaisilla lisämoduuleilla. Lisäksi suunnittelilla on lanseerata talomalleihin erillinen saunamoduuli, jolloin varsinaisiin pohjaratkaisuihin vapautuu lisäneliöitä muihin tiloihin hyödynnettäväksi.

Saimme kunnian tehdä yhteistyötä messutalo MinunVALOn osalta monien upeiden yritysten ja toimijoiden kanssa. Toivomme, että yhteistyö jatkuu ainakin osan kanssa myös tulevaisuudessa. Silmämme ja korvamme ovat auki myös uusia kumppaneita kohtaan.

Miltä kuulostaisi työskennellä uusia ratkaisuja tarjoavan talotehtaan kanssa? Olisitko sinä tai yrityksesi MinunLOFTin uusi yhteistyökumppani? Jatka lukemista!

Pilottikohde MinunVALO ja VTT:n Terve Talo -sertifikaatti

MinunLOFTin pilottikohde MinunVALO Mikkelin Asuntomessuilla herätti paljon mielenkiintoa muun muassa VTT:n Terve Talo sertifikaatin, erilaisen rakenteensa ja myös rouheiden sisustusratkaisujen sekä yksityiskohtien johdosta. Visiomme pilottikohteesta onnistui varsin hyvin. Messutalosta tuli avara, käytännöllinen ja moderni, mutta kutsuva koti pariskunnalle tai perheelle. Mikä hienointa tulevaisuutta ajatellen, olemme saaneet yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä sekä julkiselta, että yksityiseltä sektorilta. Pilottikohteemme tarjosi meille loistavat eväät jatkaa tästä eteenpäin.

IMG_0370_0001
Messutalo MinunVALOon haetun VTT:n Terve Talo-sertifikaatin lähtökohtana on oikea rakentamistapa. Terveen talon kriteereillä ja ohjeilla kuvataan ne tärkeimmät suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät vaatimukset, jotka toteuttamalla aikaansaadaan toimiva, terveellinen ja vaaditut sisäilmaolosuhteet täyttävä rakennus.

MinunLOFT-talon rakennustapa ja rakennusmateriaalit pyrkivät ennaltaehkäisemään rakennusvaiheessa sekä myöhemmässä rakennuksen elinkaaressa syntyviä kosteus- ja homeongelmia. Tavoitteenamme on sertifikaatin ja rakennustekniikkamme avulla tarjota puhtaan sisäilman koteja. Messukohteemme hakuprosessi on loppusuoralla. Toivottavasti meillä on pian käsissämme Terve Talo-sertifikaatti, jota voimme hyödyntää myös tulevissa taloratkaisuissa!

Tulevat talomallit, talotehdas ja MinunLOFTin visio

Haluamme luoda MinunLOFT-taloille yksinkertaisen hinnoittelun, ja tehdä näin budjetoinnista asiakkaalle vaivatonta. Emme halua, että rakentaja joutuu missään rakentamisen vaiheessa yllätysten eteen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa laajalti eri rakennusprojektin vaiheet, kuten suunnittelun, pohjatyöt, perustukset, LVIS-työt sekä maalämmön, mikäli maalämpö on rakennettavassa kohteessa mahdollinen.

Uusi rakennustekniikkamme mahdollistaa muunneltavan ja oman näköisen kodin. Moduulirakentamisessa esimerkiksi myös lisäneliöiden hankkiminen on vaivatonta ja nopeaa. MinunLOFT-rakentamisessa ei siis tarvitse osata ennakoida esimerkiksi perheen tilatarvemuutoksia

MinunLOFTin talotehdas perustetaan Mikkelin seudulle, mutta talotoimituksia tullaan tekemään läpi Suomen. Tuleva syksy on neuvotteluiden aikaa erilaisten toimijoiden ja jälleenmyyjien kanssa. Syys-lokakuun aikana pystymme antamaan asiakkaillemme tarkemman tarjouksen ja tapaamaan varsinaisen suunnittelun merkeissä. Talotehtaan testiajoja ajetaan loppu- ja alkuvuodesta läpi ja varsinainen tuotanto alkaa keväällä 2018. Ensimmäisiä talotoimituksia tehdään kesällä 2018.

tilannekulku

Mitä toivomme tulevilta kumppaneilta?

Arvojemme mukaisesti nyt on hyvä hetki olla avoin ja rehellinen. Olemme uusi toimija alalla, joten kaipaamme kumppaneiksi myös kokeneita, vakaita ja tuotantotasolla ketteriä toimijoita. Haluamme ehdottomasti säilyttää designtietoisen ja uniikin loft-tuulahduksen taloratkaisuissamme, joten toivomme myös pienten, yksilöllisiä ratkaisuja tarjoavien yritysten kiinnostuvan mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä kanssamme.

Meille on ensiarvoisen tärkeää jatkaa eteenpäin sellaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka jakavat samat arvot, periaatteet ja synergia-ajattelun sekä uskon saumattoman yhteistyön voimaan. Syksyn aikana teemme erilaisten jälleenmyyjien ja toimittajien kanssa sopimuksia, minkä jälkeen tehtaan koeajot ja testit on määrä aloittaa.

Meillä on innovatiivinen ja uutta konseptia eteenpäin vievä motivoitunut tiimi. Olemme ylpeitä, että saamme olla mukana luomassa jotain uutta. Uskomme, että ideamme on käänteentekevä koko rakennusalalla.

Tunsitko kipinän lähteä mukaan toimintaamme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan yrityksesi toiminnasta sekä neuvottelemaan mahdollisesta yhteistyöstä tulevaisuudessa.

P.S. Meitä kannattaa seurata blogin lisäksi myös Instagramissa ja Facebookissa! Uutiskirjeestämme luet ensimmäisten joukossa uusista käänteistä.

 

Parhain syysterveisin MinunLOFT-tiimi

Facebooktwittergoogle_plusmail